5.5.08

Piramidiotronika – diciplina koja istražuje fenomen "polja fotoncke energije"



Polazeći od naćela starokozmićkije putnika, ćuvara znanja, bacaća graha, ćarobnjaka i ezoterćara raznije škola o "staćkim" i "dinamićkim" tjelma unazad tisućama hiljada godina rodita je nova i, ćini se, najperspektivnija diciplina – piramidiotronika. O ćemu se radi? Ova diciplina istražuje fenomen spontane energecke aktivnosti u slućaju kad je prostorno ispravno pozicjonirata recimo neka geometrijcki forma – trokuta i krugova. Danas se znade da je taj neobićni fenomen – poznat pod ezoterćkim nazivom "polje fotoncke energije" – tjesno vezat uz skalarne mikrovalove, koje u svom spektru sadrži pozadinsko zraćenje svemira.

Šta znaći polje fotoncke energije? Totje znaći dio prostora u kojem se uspostavlja suptilno polje djelovanja kojeg u određenim uvjetima inducira neki dinamićki geometrijcki lik, tjelo al rešetkasta struktura. To je tajnovito polje iskljućivo vezato na geometrijsku strukturu koja postaje spontano energijski aktivna. Kadbi to ćojek jednostavnije kazo, ono se spontano uspostavlja i trajno održava samo jaćinom oblika tije geometrijskije formi.

Piramidiotronika se, zbog velki mogućnosti koje pruža, već više od neki tricetak godina intenzivno istražuje u najstrućnijim tajnim institucijama vojni i obavještajni krugova najveći alternativinje svjecki sila i ćak u nekim velkim korporacijama, dok se o njoj u široj javnosti govori vrlo malo, najpretežitje omalovažavajuće sa strane zvanićne nauke, pa ćak i podrugljivo u oponenckim krugovima, da bi se na taj naćin od nje odvratila pažnja i rašćerali fotoni ko nosaći pozitivnog znanja. Upravo ta najžalosnija ćinjenca najbolje govori o kolko za biznis dobrom i perspektivnom podrućju visoko strućnog istraživanja se radi.

Nema komentara: